Referenser

REFERENSER

Vi som varit med !

Linda Myrberg
Jag har varit med på två fotoresor som Fotoadventures har arrangerat. Båda gångerna till Lofoten. Fotoadventures resor med Anders Jorulf som fotolärare är alltid välorganiserade. För mig som fotograf är det skönt att veta att resa, boende samt fotoutbildning ingår i priset. Jag kan fokusera helt på min kamera och att ta bra bilder. 

Jag kan varmt rekommendera Fotoadventures  och Anders Jorulf´s fotoresor till fler av mina fotovänner.

Bengt Risinger
För mig är det viktigt med bra och genomtänkta fotoresor. Fotoadventures har det jag söker. Jag har varit med på fyra av Fotoadventures fotoresor och upplever att det alltid är enkelt och lättsamt att ha med Fotoadventures och Anders Jorulf att göra. Förutom att Anders är en enastående duktig fotograf är han också mycket bra på att lära ut den kunskap han besitter inom fotograferingen. 

 Jag vill verkligen rekommendera Fotoadventures och Anders Jorulf till andra fotografer. Jag kommer att fortsatt använda denna duktiga fotograf som min lärare och åka med på Fotoadventures fotoresor även i framtiden.

May-Britt & Bengt Gustafsson
För oss har Lofoten alltid varit en dröm att få komma till. Att åka dit på egen hand och försöka hitta de bästa platserna att fotografera på är ingenting vi rekommenderar. När vi fick höra talas om Fotoadventures nappade vi direkt och vi blev verkligen inte besvikna. 

Fotoadventures och med Anders som lärare tog emot oss med sina assistenter på Arlanda och redan där kunde vi helt slappna av. Det är en dröm att som fotograf och konstnär få möjligheten att helt koppla av och inte behöva bry sig om saker som flygtider, resor, hyrbilar, boenden, bra fotoställen, väder samt mat. Allt det där hade Fotoadventures oerhört bra kontroll över. Att Anders besitter stor kunskap inom landskapsfotografering behöver ingen tvivla på - vi upplevde även att Anders förmåga att lära ut var helt enastående och väldigt bra. 

Vi vill varmt rekommendera Fotoadventures och Anders Jorulf till andra fotografer som vill lära sig mer och fördjupa sig inom fotograferingen.

Göran Lind
Jag är en glad fotoamatör som älskar att ha kameran med mig dit jag åker. För mig var det viktigt att få lära mig mer om kamertekniken samt hur jag kan börja ta bättre bilder. Jag fick kontakt med Fotoadventures genom en god vän som hade varit med på dessa resor förut. 

Jag blev förvånad över hur välorganiserad resan var samt hur mycket jag hann lära mig på bara en vecka. Att Anders är en duktig fotograf råder inga som helst tvivel om och att han kan lära ut av sina kunskaper på ett lättsamt och trevligt sätt är jag numera helt övertygad om. 

Anders kunskap om landskapsfotografering, kamera tekniken och det geografiska området är mycket stort. Det kändes skönt att åka med en fotograf som inte bara hade bra koll på kameran utan även på landskapet och omgivningen som sådan. 

Jag åker gärna med Anders på fler fotoresor framöver och kan varmt rekommendera Fotoadventures till andra fotografer.
Intresseanmälan/Kontakt